13 listopad, 2012 | Nema komentara
MASAŽE

U našem asortimanu nudimo vam velik izbor masaža, pogledajte i sami odaberite…

SPORTSKA MASAŽA
Ova je masaža posebno orijentirana na mišiće i dijelove tijela koji su izloženi stresu treninga. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga,zagrijavaju se i omekšavaju tkiva, poravnavaju se mišićna vlakna, poboljšava cirkulacija, ubrzava izbacivanje otpadnih tvari i mliječne kiseline iz organizma.

MEDICINSKA MASAŽA
Jedna od najstarijih metoda liječenja, čiji se stvarni učinak dokazuje ne samo na bolesniku, već i na zdravom čovjeku, naročito u sportu.
Lokalno djelovanje masaže je direktno, kada pokretima potpomažemo krvni i limfni optok usmjeravajući ga mehanički od preiferije prema srcu, i indirektno živčanim putem.

RELAX MASAŽA
Relax masaža je blaga ugodna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma uz protok energije.
Karakteristike Relax masaže :
Stimulira krvožilni i limfni sustav, čisti tijelo od toksina, jača imunološki sustav. Tretira se provjerenim (anti-alergijskim) masažnim uljem sa zagrijavajućim učinkom koje dodatno djeluje na smanjenju bolova, te njeguje kožu.Maksimalno opuštanje, neprisutnost duha i tijela sa okolinom.

 

AROMATERAPIJA
Aromaterapija je kontrolirana upotreba eteričnih ulja u svrhu očuvanja i/ili unapređenja zdravlja tijela, uma i duha. Aromaterapija se bavi čovjekom, njegovim fizičkim, emotivnim, mentalnim i duhovnim potrebama, te pruža podršku u njihovom manifestiranju i realiziranju.
Duboka relaksacija koja pomaže uklanjanju mentalnog i fizičkog umora

MASAŽA LICA I VLASIŠTA
Dobrom masažom lica i glave može se ukloniti zabrinutost, stres, glavobolja i iscrpljenost, te izazvati osjećaj vedrine i ugode. Ujedno pridonosi boljem izgledu, jer se ljudi poslije nje osjećaju mlađim. Poboljšavajući krvotok masažom se postiže zdrav i živahan sjaj kože, a sa lica se uklanja umoran i zabrinut izraz.

 

ANTICELULITNA MASAŽA
Masaža nogu i stražnjice odabranom mješavinom eteričnih ulja koja djeluju na smanjenje celulita. Pospješuje cirkulaciju, izmjenu tvari i učvršćuje tonus kože,te ubrzava eliminaciju toksina i nakupljenih masnih stanica na kritičnim mjestima.

 

LIMFNA DRENAŽA

Ručna limfna drenaža je tretman u kojem se laganim pritiscima ruku tretira tijelo kako bi se limfa potisnula i uklonila kroz vene. Limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice,  a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se kroz krvotok.  zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene do bubrega koji će preuzeti štetne tvari iz limfe i putem mokraće izbaciti ih iz organizma.

Prilikom drenaže najprije se testiraju terminusi, udubine pri korijenu vrata kroz koje limfa prolazi na svom putu optoka organizma, a zatim se prelazi na drenažu pojedinih dijelova tijela.

Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam. Budući da postoji veoma malo kontraindikcija za manualnu limfnu drenažu primjenjuje se kod mnogih patoloških procesa, aktivira limfni sustav nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem, ublažava dugotrajne ožiljke i zadebljanja kože, podiže imunitet u zahvaćenom ekstremitetu.  Korisna je i kod mnogih stanja koja nisu povezana sa limfedemima, venski edem, lipedem, a koristi se i protiv bora, akni, glavobolja, prije menstruacije, kao pomoć pri mršavljenju Limfnom drenažom postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

Potražite naše mjesečne pakete i ponude po promotivnim cijenama!

Partneri centra
  • Cedevita
  • Cockta
  • Jamnica
  • Karlovačko
  • Multipower
  • OK Olimpik