Parna ili turska kupelj jednostavno znači “kupanje” u prostoriji ispunjenoj zasićenom parom, a temelji se na biološkom djelovanju topline u obliku vrućeg i vlažnog zraka (temperatura zraka iznosi između 40 i 50° C, a relativna vlažnost zraka 80 – 100%).

 

Sa svojim tonificirajućim i relaksirajućim svojstvima, parna ili turska kupelj jedna je od boljih metoda u borbi protiv stresa kojemu smo svakodnevno izloženi. Parna kupelj raj je za tijelo i dušu, osigurava relaksaciju i osjećaj ugode, posebice nakon stresna i naporna dana. Mogu je koristiti ljudi svih životnih dobi, uz kontrolu tlaka i respiratornih smetnji. (više…)

Još jedna blagodat kojoj ćete teško odoljeti.
Masira i opušta uz ugodnu glazbu u ambijentu ispunjenom mirisnim svijećama i aromatičnim uljima.

 

 

Finska sauna je tradicionalan oblik znojenja radi održavanja zdravlja koji se, ne samo u Finskoj i ostalim sjevernim zemljama, nego i svugdje u svijetu, prakticira već stoljećima. Pod saunom se podrazumijeva drvena kabina s klupama, u koju zrak ulazi kroz peć punu zagrijanoga granitnog kamenja. Zrak u sauni je vruć i suh. Temperatura mu se kreće između 85 i 88°C (pri dnu kabine iznosi oko 40°C, a na vrhu doseže i 100°C).Djelovanje vrućeg zraka samo po sebi, jednako kao i izmjena vrućeg i hladnog zraka, blagotvorno je za zdravlje.Sauna tako potiče rad krvotoka i potpomaže prokrvljenost kože, zglobova i unutarnjih organa, čisti pore, jača i učvršćuje kožu. (više…)

U našem asortimanu nudimo vam velik izbor masaža, pogledajte i sami odaberite… (više…)

Partneri centra
  • Cedevita
  • Cockta
  • Jamnica
  • Karlovačko
  • Multipower
  • OK Olimpik